L.E.T.S στην Κατάνια

Μαθήτριες και μαθητές του 1ου Γυμνασίου Σοφάδων επισκέφθηκαν την Κατάνια της Σικελίας, 9 με 13 Δεκεμβρίου 2019  στο πλαίσιο του προγράμματος L.E.T.S. (Learning  Europe Through Sites) του Erasmus+  στο οποίο συμμετέχουν εκτός από το σχολείο μας, σχολεία από την Ιταλία, την Ισπανία και την Μεγάλη Βρεττανία

Πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του σχολείου μας συμμετείχαν οι μαθήτριες, Γεωργία Κοσκινιώτη, Αμαλία Μπούνια, Ανδριάννα Καραφέρη και Νικολίνα Γκότζια και οι μαθητές Σακελλαρόπουλος Ανδρέας, Παναγιώτης Αναγνωστάκος, Αλέξανδρος Τσιώκος και  Αθανάσιος Χατζής με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς, Σπυριδούλα Ντάλλα, Φώτη Αλεξάκο και Αστέριο Σκόδρα. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η εκπαιδευτικός Ελένη Μαυρογιώργου. Όλες οι ομάδες μαθητών από όλες τις χώρες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κατάνια και να συνεργαστούν στην υλοποίηση των επιμέρους projects που περιλαμβάνει το πρόγραμμα. 

Προς το τέλος Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μετακίνηση με προορισμό την Γκερνίκα της Ισπανίας ενώ άλλες 2 μετακινήσεις θα γίνουν τη σχολική χρονιά 2020-21.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.